یکی از ساکنان شهرک اکباتان خانه اش را به انبار نگهداری زباله و ضایعات تبدیل کرده بود اما با حضور ماموران شهرداری و پلیس زباله ها تخلیه شد.حالا شهردار ناحیه ۶ منطقه ۵ تهران از پشت پرده این ماجرا می گوید.

زباله در خانه زني در اكباتان

همشهری آنلاین: چند روز قبل تصاویری در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد که نشان می‌داد یکی از ساکنان شهرک اکباتان خانه‌اش را به انباری از زباله و ضایعات تبدیل کرده است. باورش سخت بود؛ اما این تصاویر واقعیت داشت. زنی میانسال که از سالها قبل در این خانه زندگی می‌کرد به تدریج در آنجا زباله و ضایعات جمع آوری کرده بود. طوری که ساکنان ساختمان از این ماجرا شاکی شدند و بوی متعفنی که از آنجا به مشام می‌رسید زندگی را برای آنها مختل کرد. در این شرایط بود که پای پلیس و شهرداری وسط کشیده شد و آنها چند روز قبل با مجوز قضایی راهی این خانه عجیب و غریب شدند و در آنجا صحنه‌هایی باورنکردنی دیدند.

کوهی از زباله

شهرام اسدی، شهردار ناحیه ۶ منطقه ۵ تهران که رسیدگی به این ماجرا را برعهده داشت درباره این ماجرای عجیب و غریب می‌گوید: ساکنان یکی از بلوکهای فاز ۲ شهرک اکباتان به پلیس شکایت کرده بودند که از خانه یکی از واحدهای طبقه سوم بوی نامطبوعی به مشام می‌رسد که ماموران پلیس همراه با عوامل شهرداری با مجوز قضایی راهی آنجا شدند.

او درباره آنچه که در آنجا دیده می‌گوید: آنجا یک واحد آپارتمان ۱۸۰ متری بود که انواع و اقسام زباله مثل: شیشه، لباس، کفش، تخته، پتو، حتی پول نقد و هرچیزی را که فکرش را بکنید پر بود. صاحب خانه که زنی میانسال بود در سالهای سال این وسایل را جمع کرده و همین ماجرا باعث ایجاد بوی نامطبوعی شده و آنجا پر از سوسک و ... بود. طوری که در آپارتمان به سختی باز می‌شد و از کف تا سقف پر از زباله بود و ما تخمین زدیم که در آنجا حدود ۲۰ تن زباله دپو شده است.

او درباره سرنوشت این زباله ها می‌گوید: بررسی‌ها نشان می‌دهد که این ضایعات از لحاظ بازیافت ارزش چندانی ندارند و تخلیه این وسایل به سادگی ممکن نیست و قرار است در چند مرحله از آنجا تخلیه و توسط پلیس معدوم شود تا آسایش به آنجا برگردد و موضوع آلودگی برطرف شود.

چرا بعضی‌ها عاشق زباله هستند؟

بررسی ماجرای زنی که در شهرک اکباتان در خانه‌اش زباله کشف می‌کرد و پرونده‌های مشابه این سوال را ایجاد می‌کند که چرا عده‌ای عاشق جمع آوری زباله در خانه‌شان هستند و آیا این کار یک اختلال روانی است؟ دکتر ساحل گرامی، روانشناس در این باره به همشهری می‌گوید: این موضوع یک اختلال روانی به نام اختلال احتکار و مبنای آن اضطرابی و وسواسی است. در این اختلال شخص چیزهایی را که از دید سایر افراد زباله است و مصرف و کارایی ندارد را نگه می دارد و استدالالی که دارد این است که این را نگه می دارم و یک روزی به درد می خورد. این وسایل معمولا وسایلی مثل روزنامه باطله، ظرف نوشابه، جعبه و ... است. این افراد معمولا زمانی که می‌خواهند زباله ای را از خانه بیرون ببرند دچار اضطراب می‌شوند که نکند این وسیله بعدا به کارم بیاید. ریشه این موضوع در وسواس است و این افراد میل به جمع کردن دارند و از دست دادن هر چیزی برای شان سخت است. چنین افرادی معمولا فقط دچار یک مشکل نیستند و در کنار آن ریشه‌هایی از اضطراب و افسردگی هم دیده می‌شود.

پشت پرده کشف ۲۰ تن زباله در خانه‌ زنی در اکباتان از زبان شهردار

او ادامه می‌دهد: ماجرای جمع کردن و احتکار زباله معمولا تا جایی پیش می‌رود که فضای زیادی از خانه این افراد را اشغال می‌کند و کار به جایی می‌رسد که انباری و حتی فضای داخلی خانه از زباله و وسایل بی‌مصرف پر می‌شود. طوری می‌شود که حرکت در خانه و رفتن از یک نقطه خانه به نقطه دیگر سخت می‌شود؛ چرا که فضای خالی باقی نمانده و همه جا را زباله پر کرده است. نکته مهم‌تر اینکه این ماجرا باعث می‌شود عملکرد اجتماعی این افراد خیلی پایین بیاید و رفت و آمدهای خانوادگی شان کمتر شود. به این دلیل که هم فضای کمی برای شان وجود دارد و هم اینکه از نظر آلودگی و بهداشت دچار مشکل می‌شوند و بخاطر این مسئله به مرور افراد کمتری ترجیح می‌دهند با آنها در رفت و آمد باشند و معاشرت کنند.

آنطور که این روانشناس می‌گوید این اختلال برای سلامتی افراد مضر است و حتی ممکن است آنها را دچار حادثه کند. او می‌گوید: نکته مهم دیگر اینکه جمع کردن وسایل و زباله در خانه خیلی اوقات باعث می‌شود که این افراد از نظر سلامتی هم دچار مشکل شوند. یا آتش سوزی و حادثه ای برای شان اتفاق می‌افتد یا خودشان ممکت است پای شان به وسایل گیر کند. یا روابط شان محدود و آنها طرد می‌شوند و در نتیجه به اضطراب و افسردگی شان دامن زده می‌شود.

منشا اختلال

اما این اختلال از چه سنی شروع می‌شود ومنشا آن چیست؟ گرامی در این باره می‌گوید: اختلال احتکار معمولا از سن کم و اوایل نوجوانی شروع می‌شود و افراد از جمع کردن وسایل ساده مثل کاغذ، بطری، جعبه و ... شروع می‌کنند و شاید خانواده افراد را در این سن بتواند تا حدودی کنترل کند اما در سنین بالاتر این عادت پررنگ‌تر و درمان هم آن سخت تر می شود. احتکار ریشه زنتیکی دارد و افراد معمولا پدر، پدر بزرگ یا یکی از اعضای خانواده دچار چنین اختلالی بوده و از لحاظ ژنتیک به فرد منتقل شده است.

راهکار درمان

اما اگر چنین افرادی در نزدیکی مان زندگی می‌کنند برای درمان آنها چه راهکاری وجود دارد. دکتر گرامی در پاسخ به این سوال می‌گوید: برای درمان این اختلال باید بررسی کرد و دید که علت شروع این ماجرا چیست و معمولا رفع اضطراب و راهکارهای شناختنی و رفتاری می تواند برای این افراد موثر باشد. اما فرد باید در درجه اول قانع شود که با اضطراب از دست دادن رو به رو شود. وقتی بتوانیم اضطراب را حل کنیم احتکار را هم می شود کاهش داد.

۱۰ سال زندگی با ۱۰۰ تن زباله

قصه جمع آوری زباله و ضایعات در خانه سر درازی دارد و پیش از این نیز بارها انبوهی از زباله در خانه های دیگر نیز کشف شده است. یکی از این خانه ها، خانه زن ۶۰ ساله بوکانی بود که در مدت ۱۰ سال در خانه اش حدود ۱۰۰ تن زباله جمع آوری کرده بود. این وسایل شامل:انواع زباله از جمله پلاستیک، آهن قراضه، انواع قوطی های شیشه ای و پلاستیکی، کاغذ، مقوا و انواع کفش های کهنه پلاستیکی بود. بعد از آنکه همسایه‌ها از این زن شکایت کردند و پلیس و شهرداری دست به کار شدند از خانه او که در خیابان سیمسنه بوکان قرار دارد ۲۴ کامیون انواع زباله به وزن حدود ۱۰۰ تن تخلیه شد.

ماجرای عجیب زوج زباله گرد

در ماجرای عجیب و غریب دیگر، زن و شوهری میانسال خانه شان را به محلی برای جمع آوری انواع زباله تبدیل کرده بودند. آنها علاوه بر زباله در خانه شان که در یکی از مناطق مشهد قرار دارد انواع حیوانات را نیز نگهداری می‌کردند و این موضوع باعث سلب آسایش همسایگان شان شده بود. طوری که آنها از پلیس کمک خواستند و زمانی که ماموران راهی آنجا شدند، صحنه‌هایی باورنکردنی دیدند. این مرد ۶۵ ساله و همسر ۴۵ ساله اش که زباله گرد بودند هر روز انواع ضایعات را به خانه شان می‌بردند و در مدت ۳ سال آنجا به زباله دان تبدیل شده بود. ماموران پلیس در این خانه علاوه بر زباله و ضایعات چندین کیسه پر از اسکناس‌های بسته بندی شده و چک پول‌ کشف کردند. تحقیق درباره این زوج نشان می‌داد آنها ۳ واحد آپارتمان دارند که اجاره داده اند و دو خانه هم در دست ساخت دارند اما ترجیح می‌دادند که در میان زباله‌ها زندگی کنند.

دفن شدن پراید در زباله ها

افرادی که میل به جمع آوری ضایعات و زباله در خانه شان دارند معمولا از اختلالات روانی رنج می‌برند. درست مثل راننده تانکری که بعد از جدایی از همسرش دچار مشکلات روانی شد. او که به تنهایی زندگی می‌کرد بعد از جدایی از همسرش کارش را رها کرده و شروع به جمع آوری زباله و فروش آن می‌کرد. او در مدت کوتاهی خانه اش را که در یکی از مناطق بیرجند قرار دارد پر از زباله کرده بود و همین موضوع باعث نارضایتی همسایگانش شد و با شکایت آنها ماموران پلیس و شهرداری راهی آنجا شدند و در آنجا بیش از ۲۰ تن زباله و ضایعات کشف کردند. ماموران در جریان تخلیه زباله‌ها در زیر آنها یک دستگاه پراید کشف کردند که سالهای زیادی در میان زباله ها مدفون شده بود.

کد خبر 817832

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار حوادث

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 44
  • نظرات در صف انتشار: 1
  • نظرات غیرقابل انتشار: 22
  • US ۰۰:۲۸ - ۱۴۰۲/۱۰/۰۲
    47 25
    این بیماران روانی باید بستری بشن شهر و زندگی مردم را به کثافت تبدیل کردن
    • . IR ۲۱:۳۵ - ۱۴۰۲/۱۰/۰۲
      8 0
      کاش درمان کنند
  • احمدان IR ۰۲:۲۶ - ۱۴۰۲/۱۰/۰۲
    62 10
    در قسمتی از گزارش آمده درب آپارتمان به سختی باز میشد. اگر اینطور بوده چگونه صاحبخانه میانسال تردد میکرده.. در نوشتن گزارش افراط نکنید
    • IR ۰۱:۰۱ - ۱۴۰۲/۱۰/۰۴
      9 5
      آخ که از دست این همه حرف مفت شماها ما به کجا پناه ببریم. نخون عزیز من، ناراحتی نخون. به زمین و زمان شک دارید. به خدا شماها هم به روان درمانی نیاز دارید
  • Saharfalah IR ۰۷:۵۷ - ۱۴۰۲/۱۰/۰۲
    53 6
    همسایه واحد بقلی ما هم همیشه ضایعات جمع میکنه اما کارش هنوز یه جایی نرسیده که بو بده ولی سوسک و موش و همسایه ها دیدن تو وسایلش فکر کنم ما هم باید زنگ بزنیم پلیس بیاد جمع کنه بیچاره مون کرده
  • IR ۱۰:۰۰ - ۱۴۰۲/۱۰/۰۲
    58 6
    باید اینجور آدم ها ، یک سوله در حاشیه شهر اجاره کنند و دستگاه خردکن پلاستیک بخرند و بازیافت انجام دهند
  • رضا IR ۱۰:۴۰ - ۱۴۰۲/۱۰/۰۲
    41 3
    برخی افراد یا به دلیل بیماری روانی و یا عادت ها و باورهای غلط ، با زندگی شهری تطبیق پذیر نمی شوند . یکی از انواعش این گزارش است . نمونه دیگرش فرهنگ رانندگی است ، مثلاً شخص حتی در جائی که امکان پارک خودرو هست ، به صورت دوبله توقف میکند ، یا موتور سواری که در پیاده رو حرکت میکند ، مغازه آبمیوه فروشی که زباله و تفاله های میوه را بدون بسته بندی در سطل زباله نزدیک مغازه تخلیه میکنه و .... بسیاری مثال های مشابه . این افراد باید شناسائی شوند و تحت درمان و آموزش قرار گیرند .
  • IR ۱۱:۵۳ - ۱۴۰۲/۱۰/۰۲
    26 4
    زنی را در فردیس کرج میشناسم خیلی شلخته است و تمام گربه ها در خانه اش جمع ستند حتی شوهر پیر مهندس پرش هم از دست او عاجز شده لازم بذکر است پسرشان دکتر می باشد ظاهر همسایگان هم شاکی هستند
    • امید IR ۲۰:۳۵ - ۱۴۰۲/۱۰/۰۲
      10 11
      خودت روانی هستی توهین نکن
    • سعید لشگری IR ۱۰:۴۶ - ۱۴۰۲/۱۰/۰۴
      3 4
      اون خانم حامی حیوانات هستش و روح پاکی به مراتب آگاه تر از تو دارد
  • حیدر IR ۱۱:۵۴ - ۱۴۰۲/۱۰/۰۲
    34 6
    این ها اگه روانی هستند پس کل ايرانی هاازبی کاری روانی هستند
  • IR ۱۲:۳۶ - ۱۴۰۲/۱۰/۰۲
    31 9
    منم خونم این جوریه
    • فاطمه IR ۱۹:۴۸ - ۱۴۰۲/۱۰/۰۳
      1 2
      روانی سر تا پات آدم بی شعور بی فرهنگ
  • حسین IR ۱۲:۴۱ - ۱۴۰۲/۱۰/۰۲
    25 9
    این ضایعات از لحاظ بازیافت ارزش چندانی ندارند و تخلیه این وسایل به سادگی ممکن نیست و قرار است در چند مرحله از آنجا تخلیه و توسط پلیس معدوم شود تا آسایش به آنجا برگردد و موضوع آلودگی برطرف شود؟؟؟!!! عجب!!!!!! ای بابا عجبببب!!!!!😏😏😏😏
  • مهران IR ۱۲:۵۵ - ۱۴۰۲/۱۰/۰۲
    36 2
    سلام با یک بررسی کوتاه در خیابانهای سطح شهر متوجه میشی که زباله گردی و ضایعاتی بیماری نیست بلکه یک شغل محسوب میشه.
  • IR ۱۳:۵۲ - ۱۴۰۲/۱۰/۰۲
    51 6
    20 تن ضایعات مگه میشه ارزشی نداشته باشه حداقل 200 میلیون تومن پولشه.. ... چرا شعر میگی مامور پلیس.. میخواهید این 20 تن ضایعات را مصادره کنید
    • IR ۰۱:۰۴ - ۱۴۰۲/۱۰/۰۴
      3 5
      نه می خوای تو برو مصادره کن ببر خونتون. ‌گرچه عرضه یه قرون پول درآوردن رو ندارید ولی ماشالله عرضه حساب و کتاب چیزی که بهتون مربوط نمیشه رو خوب دارید.
  • خیلی IR ۱۴:۱۱ - ۱۴۰۲/۱۰/۰۲
    26 2
    ممنون که به پیر زن کمک کردید تا انباری برای کارش داشته باشد
    • محمد IR ۱۳:۵۳ - ۱۴۰۲/۱۰/۰۴
      0 0
      دوست گرامی زباله کردها روزی ۲ملیون درآمد دارند خودم چن بار دیدم طلاودلار پیدا کردن
  • رسول IR ۱۴:۳۱ - ۱۴۰۲/۱۰/۰۲
    30 1
    از کی تا حالا پتو و کیسه های تراول و اسکناس جزو ضایعات محسوب می‌شود؟؟ 🤔🤔
  • لیلا IR ۱۴:۳۲ - ۱۴۰۲/۱۰/۰۲
    33 1
    سری" دورنندازها" که شبکه منوتو یکشنبه ها پخش میکنه رو ببینین خیلی جالبه ، این افراد همه جای دنیا هستن و این یک بیماریه و این اشخاص نیاز به درمان و کمک دارن البته همه ما کم و بیش این عادت جمع کردن وسایل اضافه رو داریم ، در فرهنگمون ضرب المثل هایی هم برای این رفتار داریم مثلا " چیزی که خوار آید روز تنگ کار آید " فقط باید مراقب باشیم از کنترلمون خارج نشه
    • ناشناس IR ۲۰:۳۸ - ۱۴۰۲/۱۰/۰۲
      6 5
      ساعت چند پخش میکنه شبکه منو و تو؟
  • yoneslashanizand6@gmail.com IR ۱۴:۳۷ - ۱۴۰۲/۱۰/۰۲
    24 6
    اتفاقعن حق با این زن میانسال بوده چون کشوری که داریم زندگی میکنیم فقط جان انسان متاسفانه بی ارزش است،حق داشته جمع بکند،یک قلم جنس سال ۹۰‌اگر در نظر بگیریم قیمتش الان سر به فلک کشیده،این زن میداند وخواهد دانست که یک روزی همین چیزهای جمع کرده عتیغه خواهد شد....شوخی نمیکنم،بخدا میگم.
    • IR ۰۱:۰۶ - ۱۴۰۲/۱۰/۰۴
      3 1
      ... بیا من آشغالای خونه مو مجانی به هر کی می خواد، میدم...
  • ابی IR ۱۵:۴۳ - ۱۴۰۲/۱۰/۰۲
    28 6
    منم بیش از ۵۰۰کیلو کتاب جمع آوری کردم،بیایین منو هم دستگیر کنید.وسواسه جمع کردن کتاب دارم.🤣
  • IR ۱۵:۵۲ - ۱۴۰۲/۱۰/۰۲
    21 6
    سلام من یه زندگی معمولی دارم ولی خانه ام پر است از لوارم ریز ودرشت که اصلا هم استفاده نمیکنم ولی فکر میکنم روزی بدردم میخورد چون بابت ان ها یک روزی پول داده ام که درهمان زمان به نرخ ان زمان برای خودش پولی بوده ودلم نمیا ید انها را به راحتی ازدست بوهم وبه راحتی ردشان کنم خوب امثال من زیاد هستند متاسفانه یک جایی هم نیست حداقل به قیمت مناسب این لوازم را بخرند جوری که نه سیخ بسوزد نه کباب مفت میخرند وگران میفروشند به همین دلیل لوازم دپو میشود
    • IR ۱۹:۵۱ - ۱۴۰۲/۱۰/۰۲
      3 1
      عاقبت چشمم دید ودلم خواست این جوری میشه...خوب عزیزم میری بازار یه چیزی خوشت میاد میخری که اصلا کارایی نداره وبه مرور زمان دمده میشه .من که بالی وسایل های بی ارزش پول نمیدم که مصرفی هم نداره
  • یاسین IR ۱۶:۱۸ - ۱۴۰۲/۱۰/۰۲
    7 0
    در روستای آق زیارت از توابع شهرستان هشترود یک خانمی در خونه اش اینقدر آشغال جمع کرده بود که جایی برای نشستن اش نبود.
  • لیلا IR ۱۶:۵۷ - ۱۴۰۲/۱۰/۰۲
    3 1
    امین طور که شهردار منطثه گوفته به زمان نیاز هست بیستون زباله خالی بشه من نگرانم اون بوی بد زیر زباله ها باشه کف زمین تو کارتن یا چمدون جنازه پیدا کنند خدا رحم کنند
  • سام IR ۱۷:۲۲ - ۱۴۰۲/۱۰/۰۲
    3 1
    پس نتیجه میگیریم که زباله گردی به دلیل فقر نیست و یک اختلال روانی هست، وگرنه وضع همه توپه‌!
  • IR ۱۷:۳۹ - ۱۴۰۲/۱۰/۰۲
    13 2
    برایم این مسئله حدود ۲۰ تن زباله در طی چند سال در یک آپارتمان جمع می‌شود و هیچکس هم متوجه نمی‌شود حتی موقع حمل زباله به داخل خانه و بویی که اگر ۳ روز طول بکشد دیگه نمیشه تحمل کرد ؟؟؟ عجیب بود وباور نکردنی ؟؟؟ اگر گفته می‌شد مثلا ۱ماه بازهم میشد قبول کرد. البته همسایه ها هم خیلی به بو ورفت وامدهای کسیکه می‌گویند افسرده هست بی توجهی کردند . ۲۰ تن زباله آنهم چندسال ؟؟؟؟؟!!!!!!!! مگه داریم مگه میشه ؟؟؟
  • فاطمه IR ۱۷:۴۴ - ۱۴۰۲/۱۰/۰۲
    4 4
    من بعدازچهل سال خانه داری یک کیسه پراز تکه پارچه داشتم که همش فکرمی کردم یک روز،به درد می خوره شاغل بودم و فرصت نداشتم خیاطی کنم امسال شروع کردم به دوخت کیسه خرید، دم کنی ،رو بالشی ،کاور پتو ،پادری ،دستگیره آشپزخونه و ..‌‌خیلی چیزای دیگه که بیشترشون رو هدیه دادم .خودم باورم نمی شد این همه وسیله به درد بخور از یک کیسه تیکه پارچه درست کنم .
    • مصطفی IR ۲۲:۰۰ - ۱۴۰۲/۱۰/۰۲
      6 1
      منم همین رو میگم من خودم شغل بازیافت دارم 20تن زباله رو نمیشه تو سالن 300متری ریخت با چهار متر ارتفاع اونم همکف خیابان واقعا مسخره به نظر میاد وزن این موضوع
  • عادل IR ۱۷:۴۷ - ۱۴۰۲/۱۰/۰۲
    3 5
    درسته یک اختلال روانی هست و باید پیش روان پزشک بروند و شاید تنها هستند حال آنکه زباله ها در داخل آپارتمان بوده است چگونه یک ماشین پراید از زیر زباله تخلیه شده است اصلا با عقل جور در نمی آید فکرش کنید یک ماشین پراید رو چگونه می توانند به داخل آپارتمان ۱۸۰ متری ببرند
    • رضا IR ۱۳:۳۶ - ۱۴۰۲/۱۰/۰۴
      0 0
      یه کم حواست رو جمع کن مطلب رو دوباره بخون پراید زیر زباله مربوط به این داستان و این زباله گرد نیست آخه با کیا شدیم ۸۰ میلیون نفر!!
  • رضا IR ۱۷:۵۴ - ۱۴۰۲/۱۰/۰۲
    2 2
    به این شهردار بگین اصلا اسمت یادم نموند تا بشناسمت ولی بیست تن کاغذ و پارچه و تخته تو 180 متر آپارتمان جا کردن غیرممکنه ، امیدوارم زود بازنشست بشه
  • محسن IR ۱۸:۴۴ - ۱۴۰۲/۱۰/۰۲
    9 2
    بااینتورم وحشتناک آشغال ده سال پیش الان ارزش داره ده سال پیش آهن کیلویی ۱۰۰۰ تومان بوده الان کیلو ۳۰ تومان پلاستیک وکاغذ وکارتن و...هر چیزی که ضایعات هست ارزش داره ۱۰۰ تن ضایعات اگر کیلو ۵۰۰۰ توان هم حساب کنیم ۵۰۰ میلیون تومان میشه
  • IR ۲۰:۰۴ - ۱۴۰۲/۱۰/۰۲
    7 1
    خیلی بده این کار فرد. خودش متوجه نمیشه.همسایه طبقه ۴ منزل ماهم آشغال جمع میکنه برای فروش هم نیست اصلا آشغال دوست داره.جلو واحد خونش تو پارکینگ همه جارو کرده آشغال بیچاره خانوادگی مریض هستن.
  • احمدشاطر IR ۲۱:۳۶ - ۱۴۰۲/۱۰/۰۲
    6 0
    وای به روزی که آدم توی خونه ی خودش زباله،یابه ضایعات تبدیل بشه.اگه گفتین چیکارش میکنند؟
  • مهسا IR ۲۱:۵۳ - ۱۴۰۲/۱۰/۰۲
    5 0
    مامان منم اینجوری بود و ما بچه ها نمیدونستیم که دیگه باید چکار کنیم ، البته همه ازدواج کردیم و خونه خودمونیم .بالاخره امسال با هم همفکری کردیم و یه نقشه کشیدیم فرستادیمش کربلا .و تو اون یک هفته هرچی وسیله بود ریختیم دور .مثلا يخچال هایی که کمد شده و خلاصه هرچی بود ریختیم دور . ولی استرس وحشتناکی داشتیم خلاصه تصمیم گرفتیم بگیم کار یکی از داداشام بوده چون به اون چیزی نمیگه .خلاصه بعد ۲۰ سال خونه خونه شد بماند که چقدر اوایل غر میزد.
  • Ayub IR ۲۲:۰۵ - ۱۴۰۲/۱۰/۰۲
    5 0
    مااونجا بودیم اشغالهاش بو نداشت خشک بودن فقط سوسک زیاد داشت البته اونایی که اشغالهارو بیرون آوردن چیزهای زیادی پیدا میکنن با قیمتهای بالای ۲۰۰الی۳۰۰میلیون
  • سادات IR ۰۰:۲۵ - ۱۴۰۲/۱۰/۰۳
    15 4
    بنده به عنوان فردی که به اکباتان تردد دارم ،فضای آنجا را بدتر از تجمع زباله در خانه می بینم.با وجود سگهای زیادی که در خانه ها نگهداری می کنند دیگه زباله معنا نداره.بیماری و کثافت نتیجه این رفتارهاست
  • IR ۲۱:۵۶ - ۱۴۰۲/۱۰/۰۳
    1 1
    وای چقد بد 🥴🧐🥴
  • صبا IR ۲۳:۰۸ - ۱۴۰۲/۱۰/۰۳
    2 0
    من بر عکس همه چیو میندازم دور خیلی حال میده .حس قشنگیه